STÄDSERVICE.

Städverksamhet är tillfälligt stoppad.
..Du kommer hem efter en lång dag på jobbet. När du öppnar dörren känner du en mild och skön doft av ett nystädat hem. Alla utspridda saker har plockats upp, tallrikarna från frukosten är diskade, kaklet och spisen är skinande rent och allt är avdammat och renskrubbat. När vi på Arnito Städ gör jobbet kan du sätta dig lugnt på verandan och koppla av, eller varför inte ta en avkopplande promenad. När vi på Arnito städar ditt hem kan du lita på oss. Vi gör ditt liv lättare och du blir gladare. Njut av livet och låt oss på Arnito Städ göra jobbet!...
 

 
Arnito Städ erbjuder städhjälp för företag och privatkunder i Södermanland och Stockholm.

Vi utför: ­

- hemstädning ­
- flyttstädning ­
- fönsterputsning ­
- kontorsstädning ­
- lokalstädning ­


Arnito Städ består av ett team med erfarna och kompetenta medarbetare. Vi försöker alltid att lösa kundens specifika behov, och lever efter filosofin att ingenting är omöjligt. Vi lyssnar på kunden, håller det vi lovar och gläds alltid åt när en kund blir nöjd och glad. Vår affärsidé är att leverera högkvalitativa städtjänster. Vi lyssnar på dig som kund, håller det vi lovar och allt detta till mycket attraktiva priser.

Under de senaste åren har vi utvecklats på ett fantastiskt sätt med fina referenser.

Vad som skiljer oss från andra leverantörer är att vi normalt inte kräver någon bindningstid. Vi tror att en nöjd kund stannar kvar hos oss och att kunden bör ha full flexibilitet. Vi tecknar erforderliga avtal för att säkra kvalité och leverans om kunden så önskar.


Tillbaka